Stärk ditt företag med digitalisering

Stärk ditt företag med digitalisering

Webbinarium 6 april

MatLust bjuder in till ytterligare ett webbinarium om digitalisering där företagare inom besöks-, upplevelse- och livsmedelsbranschen är välkomna. 

På webbinariet fokuserar vi på konkreta vinster och effekter som du och företaget kan uppnå genom att utvecklas digitalt. Med på webbinariet är experten Sarah Watz som berättar om digitaliseringens möjligheter och hur du kan tänka för att identifiera och prioritera bland ditt företags behov. Efter webbinariet kan du önska fortsatt kostnadsfritt stöd av MatLust då de under våren kommer erbjuda ett begränsat antal företag att göra verkstad av sin digitaliseringsresa. Mer information om det får du under webbinariet. 

Sarah Watz är en van föreläsare, utbildare, coach och mentor med digitalisering som specialistområde. Hon driver en egen entreprenörsskola och har lång erfarenhet av att stötta små och medelstora företag till ökad tillväxt, både individuellt och i grupp. Sarah håller i webbinaret den 6 april och ansvarar även för den fördjupning som vi kan erbjuda ett mindre antal företag under våren 2022.

Datum: 6 april.
Tid: kl. 09:00-10:00
Plats: Digitalt via Zoom.

Läs mer och anmäl dig på matlust.eu >>