Kontakt

Välkommen att kontakta våra företagsutvecklare

THERESE ARVIDSJÖ

Verksamhetsledare

070-345 66 73

therese.arvidsjo@ri.se
Connect on LinkedIn

Therese är i grunden ekonom med fördjupning inom varumärken och med erfarenhet från livsmedelsindustrin, där hon arbetat med internationella varumärken inom olika roller såsom marknadschef, produktchef och hållbarhetsansvarig. Therese brinner för företagsutveckling samt att skapa hållbara varumärken och produktinnovationer med utgångspunkt i konsumenternas och kundernas behov.

KAJSA MALMBERG

Företagsutvecklare

070-573 66 23

kajsa.malmberg@ri.se
Connect on LinkedIn

Kajsa är utbildad civilingenjör från Chalmers och har en bioteknikmaster med inriktning mot livsmedel. Inom RISE delar hon sin tjänst mellan Livsmedelsacceleratorn och som projektledare inom mikrobiologi och hygien. Kajsas specialitet är bedömning av ingredienser, riskminimering i värdekedjan och frågor kopplat till nutrition och hälsa.

MALIN AXEL-NILSSON

Företagsutvecklare

070-312 63 66

malin.axel-nilsson@ri.se
Connect on LinkedIn

Malin brinner för hållbar livsmedelsproduktion med miljö, djurvälfärd och innovation i fokus. Genom tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning har hon ett brett nätverk och en gedigen förståelse för hela kedjan inom livsmedelsproduktion, från primärproduktion och lantbruk till livsmedelsindustri, förädling och kund-/konsumentupplevelse. Malin har tidigare arbetat på certifieringsorgan med ansvar för kvalitets- och marknadsfrågor inom livsmedelscertifiering. Förutom uppdraget som företagsutvecklare, arbetar Malin som forskare och projektledare inom hållbar konsumtion och produktion på RISE.

MATILDA PERSSON

Företagsutvecklare

073-461 69 99

matilda.e.persson@ri.se
Connect on LinkedIn

Matilda är utbildad ekonom med en master i Kunskapsbaserat Entreprenörskap från Handelshögskolan i Göteborg. Hon är specialiserad inom de utmaningar som rör företagens uppskalning, innovation och internationalisering. Kunden i fokus och affärsutveckling brinner Matilda lite extra för.

THOMAS ANGERVALL

Företagsutvecklare

070-345 66 73

thomas.angervall@ri.se
Connect on LinkedIn

Thomas är utbildad marinbiolog och miljövetare och har i femton år varit chef för RISE LCA-baserade miljöverksamhet. Thomas arbetar som projektledare, konsult och affärsutvecklare inom verksamhetsområdena LCA/klimatdatabasen och driver sedan flera år nätverket Mat och miljö. Dessutom leder samt deltar Thomas i RISE Maritima satsningar.

MARTIN HESSELGREN

Företagsutvecklare

076-108 25 48

martin.hesselgren@ri.se
Connect on LinkedIn

Martin är utbildad civilekonom med inriktning mot marknadsföring och har flera års erfarenhet från ledande roller inom livsmedelsindustrin. Bland annat som marknadschef, försäljningschef och affärsområdeschef. Produktinnovation, marknadsföring, försäljning och affärsutveckling är hans huvudområden. Martin kommer närmast från Insula-koncernen och Marenorbolagen där han haft roller som försäljningschef och affärsområdeschef.

SUSANNA MOORE

Verksamhetsledare (föräldraledig från 21 feb 2020)

070-386 66 12

susanna.moore@ri.se
Connect on LinkedIn

Susanna är ekonom med bakgrund i livsmedelsindustrin, där hon verkat i över 20 år med roller inom marknad, sälj och affärsutveckling. Hon har arbetat i ett internationellt framgångsrikt tillväxtföretag men också varit med i ett startup.  Företagande, affärsutveckling och att skapa nätverk är områden Susanna brinner lite extra för.

Håll dig uppdaterad om aktiviteter i Livsmedelsacceleratorn. Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Här finns vi

LIVSMEDELSACCELERATORN PÅ LINKEDIN LIVSMEDELSACCELERATORN PÅ INSTAGRAM

BESÖKSADRESS

RISE Jordbruk och Livsmedel Frans Perssons väg 6, 402 29 Göteborg

Busshållplats: Delsjömotet Länk till Google Maps

POSTADRESS

Livsmedelsacceleratorn c/o RISE Jordbruk och Livsmedel Box 5401, 402 29 Göteborg

E-POST

livsmedelsacceleratorn@ri.se

Styrgrupp

Livsmedelsacceleratorns styrgrupp säkerställer att verksamheten följer projektets övergripande mål. Styrgruppen bedömer också resultat och beslutar angående förslag om ändringar.

Styrgruppen består av:

Anna Martinsson, Savolax Eurofish AB

Assan Njie från NJIE Foods AB.

Charlotte Eklund-Jonsson, RISE Jordbruk och Livsmedel (ordförande)

Hanna Blomdahl, Västra Götalandsregionen

Ingrid Guldbrand, Länsstyrelsen

Karin Jonsson, Paulig

Marcus Nyström, Lokalproducerat i Väst

Tobias Kisker, Calmino Group AB

Adjungerad: Mohamed Ben Abdelhamid, Tillväxtverket

Följeforskare: Lena Blomberg, Ochstra AB

Verksamhetsledare: Therese Arvidsjö, RISE Jordbruk och Livsmedel