Smaka på framtiden – 29 mars

Smaka på framtiden – 29 mars

Välkommen till en inspirationsdag som ger ett unikt tillfälle att lyssna, smaka och lära mer om framtagandet av nya gröna proteiner från jord till bord. Bönder, kockar och livsmedelsproducenter har varit involverade i projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” och syftet är att lägga grunden för ett långsiktigt och lönsamt samarbete gällande odling och förädling av frysta grönskördade åkerbönor.

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är intresserad av ny kunskap om grönskördade åkerbönor, exempelvis offentliga måltidsorganisationer, kockar, livsmedelsföretag, livsmedelsproducenter och livsmedelsutvecklare. Projektet ”Lokal produktion och förädling av frysta grönskördade bönor” arrangerar mötet tillsammans med Agroväst Gröna Möten. Projektpartner är RISE, Gröna Klustret Nuntorp, Toppfrys, Västra Sveriges konservväxtodlarförening, Columella Innovation och Agroväst.

Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173.
Anmäl dig i formuläret senast onsdag 23 mars. Begränsat antal platser finns. 

Datum: 29 mars 2022 
Tid: 12:00 – 16:00 
Plats: RISE Research Institutes Of Sweden, Frans Perssons väg 6 412 76 Göteborg Västra Götaland

Läs mer och anmäl dig här >>