Webbinarium: Starta livsmedelsverksamhet

Webbinarium: Starta livsmedelsverksamhet

Tillsammans med övriga deltagare får du matnyttig information och ett givande nätverk inför din verksamhetsstart. Informationen har allmän inriktning och vänder sig till alla olika typer av livsmedelshantering.

Var: Digitalt via Skype.
Kostnad: 300 kronor, exklusive moms (faktureras i efterhand)
Sista anmälningsdag: 07 nov 2023
Arrangör: Länsstyrelsen i Västra Götaland

Föreläsningen innehåller bland annat grundläggande information om livsmedelslagstiftning, vilka tillstånd som kan behövas och vilken kontrollmyndighet som är aktuell. Vi går igenom vad du ska tänka på i utformningen av din livsmedelslokal, med tanke på flöden och val av olika material på väggar, golv och inredning.

Målgrupp
Aktiviteten vänder sig till dig som har eller vill starta en livsmedelsverksamhet, framförallt på landsbygden med inriktning på olika typer av gårdsförädling. Denna aktivitet finansieras delvis med medel från landsbygdsprogrammet

Praktisk information
Föreläsningen hålls digitalt via Skype. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder en dator. Din dator behöver ha en kamerafunktion och stadig internetuppkoppling för att du ska kunna medverka. Använd helst headset för att både höra och höras bättre. Veckan innan föreläsningen får du ett mejl med länk till föreläsningen, program och övrig information.