Business Meetings Food Paris 2024 (SIAL)

Business Meetings Food Paris 2024 (SIAL)

SIAL är världens största utställning för livsmedelsinnovation som äger rum vartannat år i Paris.

Upptäck alla de senaste trenderna och innovationerna, träffa rätt affärspartners för dig och ta oss an de utmaningar som branschen står inför tillsammans.
Arrangörerna räknar med att 7 500 företag från mer än 130 länder kommer att presentera sina produkter för yrkesverksamma inom detaljhandel och foodservice.

Alla typer av livsmedelsprodukter, från ingredienser via utrustning till slutprodukter, kommer att visas inom 10 nyckelsektorer.
SIAL Innovation kommer återigen att sätta strålkastarljuset på en mängd innovativa livsmedelsprodukter.

Business Meeting

Ett mäklarevenemang anordnas i SIAL av Enterprise Europe Network Normandie och Paris Ile-de-France, i samarbete med Business France.

Evenemanget kommer att anordna personliga möten mellan köpare och producenter baserat på specifika önskemål från de internationella köparna. Producenter från hela Europa (och andra länder) kommer att resa till Paris för att presentera sina produkter under de förbokade mötena. Den här nya typen av evenemang är ett initiativ från Enterprise Europe Network som syftar till att koppla samman köpare och producenter inom livsmedelssektorn.

Läs mer och anmäl dig här >>