Vad är nyttan med Artificiell Intelligens (AI) och vad kan AI göra för din verksamhet?

Vad är nyttan med Artificiell Intelligens (AI) och vad kan AI göra för din verksamhet?

Att livsmedelskedjan digitaliseras innebär stora förändringar och samtidigt gigantiska möjligheter. AI kan till exempel appliceras för att optimera produktion, distribution och försäljning, och på så sätt bidra till minskad miljöbelastning och matsvinn. Många företag vill jobba mer med datainsikter för att skapa en bättre köpupplevelse för kunder eller konsumenter i form av individanpassade rekommendationer eller optimera och förutse konsumentens beställningar.

Gratis inspirationsseminarium för dig som vill starta din AI-resa

Den 20 mars kan du lyssna till Olof Mogren, expert inom AI på RISE, berättar om hur AI kan bidra till att hjälpa ert företag öka er konkurrenskraft.

Från seminariet kan du förvänta dig:

Inspiration, vad har andra gjort? Kan AI bidra till er verksamhet och i så fall hur? Vad har ni för data idag och vad kan ni samla in? Hur tar ni nästa steg om ni vill koppla på AI i er verksamhet, produkt eller tjänst? Hur kan ni kickstarta er AI-resa? Tar ni steget före era branschkollegor?

Seminariet hålls på RISE Interactive, lokal: LevelUp, Polstjärnegatan 14 i Göteborg, den 20 mars kl 16:00 – 18:00.

Mer information och länk till anmälan hittar du här.

Och du vet väl att du kan få upp till 250.000 kronor för digitalisering?

Vill du med digital teknik skapa nya värden i företaget så finns en affärsutvecklingscheck från Västra Götalandsregionen. Här kan du få upp till 250.000 kronor för att med en extern konsult göra en digital strategi, nya affärsmodeller eller insatser som förändrar företagets verksamhet och processer.

Mer information om ”digitaliseringscheckarna” hittar du här.